Als full service mediabureau heeft Ffect alles in huis om u te helpen met het behalen van uw doelstellingen: van een compleet traject waarbij we u alles uit handen nemen, tot het inzetten van “losse” diensten zoals het produceren van een commercial of het inkopen van media en/of drukwerk. We adviseren op basis van uw doelstellingen en doelgroep en gaan daarbij buiten de gebaande paden om. We maken gebruik van het volledige scala aan mogelijkheden: print, online, radio, televisie, buitenreclame, events en social media om tot het beste mediaplan te komen. Het enige dat telt, is resultaat!

MARKTONDERZOEK

STRATEGIE & ADVIES

PLANNING

Marktonderzoek kan veel vragen beantwoorden en voorkomen dat u de verkeerde weg inslaat doordat u uitgaat van vermoedens in plaats van feiten. Het is een uitstekend middel om tot de juiste mediastrategie te komen en het is een uitstekend middel om reclamecampagnes tussentijds en na afloop te meten op het gewenste resultaat. Wij helpen u met het formuleren van de juiste onderzoeksvragen en het uitvoeren van het benodigde onderzoek. U krijgt de resultaten terug in een  uitgebreide rapportage.

Naar aanleiding van uw doelstelling en briefing gaan wij aan de slag om de beste mediatrategie te bedenken. Wij adviseren u over hoe de strategie succesvol geïmplementeerd kan worden in een optimale mediamix van kanalen, zoals televisie, radio, internet, print, events en social media, verspreid over diverse campagnes. Vervolgens adviseren wij u hoe u de boodschap het beste kunt verpakken; het creatieve onderdeel van de strategie. Als u tevreden bent met de voorgestelde strategie, kunnen we aan de slag gaan!

Een succesvolle communicatiestrategie staat of valt met de perfecte timing. Op de eerste plaats moet goed over de start worden nagedacht: welk moment  is het ultieme moment om de strategie te gaan uitvoeren? Daarnaast moeten de diverse in te zetten kanalen naadloos op elkaar aansluiten zodat ze elkaar onderling versterken in plaats van tegenwerken. Synergie is wat we willen bereiken. Wij werken een gedetailleerde planning voor u uit, zodat u precies weet wanneer welk onderdeel van de strategie wordt uitgerold en wanneer de diverse campagnes plaatsvinden.

CREATIE EN PRODUCTIE

Wij zorgen ervoor dat uw boodschap op een effectieve manier wordt verpakt en zijn doel bereikt. We verdiepen ons in uw bedrijf, uw huisstijl, uw doelstellingen en houden ons aan de geformuleerde communicatie-strategie. Een 360˚ view van alles waar uw bedrijf voor staat. Dit vormt de basis van te maken uitingen. Wij bedenken en produceren alles wat u nodig heeft: van televisie- en radiocommercials tot aan inserts en banners en onlinevideo’s. We beschikken zelf over professionele apparatuur en daarmee besparen we voor u niet alleen tijd, maar vooral ook geld!

MEDIA INKOOP

Wij kopen al jaren media in bij alle exploitanten in Nederland en knokken altijd voor de laagste prijs en de beste posities. Van printadvertenties tot aan verschillende soorten van online-campagnes. Maar vooral op het gebied van radio, televisie en onlinevideo kunnen wij ons onderscheiden. We hebben een uitstekende relatie met de betreffende media-exploitanten en zijn in staat om bijzondere onderhandelings-resultaten te bereiken. Uw media-inkoop is bij ons dus in goede handen. En één contactpersoon die alles voor u regelt en het overzicht bewaart, dat is wel zo makkelijk!

MONITOREN & EVALUATIE

Zodra uw campagne is gestart, kunnen wij deze voor u monitoren. Na de eerste week zijn er over het algemeen voldoende resultaten waaruit afgeleid kan worden of de campagne loopt zoals gepland. Meestal is dit het geval, maar soms hebben we te maken met externe factoren die niemand van te voren kon voorspellen. Door snel te schakelen, zorgen we ervoor dat de benodigde maatregelen onmiddellijk worden geïmplementeerd en de campagne succesvol volgens de gemaakte afspraken verloopt. Kort nadat de campagne is afgelopen ontvangt u een uitgebreide analyse.

  |

   |

  |

 |

© FFECT B.V. 2017

FFECT B.V. PRINSENGRACHT 207-209 1015 DT AMSTERDAM